Kurs

på tide med litt trening?

Enten du vil trene kvardagslydighet, aktivisere deg sjølv og hunden, trene søk, konkurranselydighet eller berre finne ein ny hobby, så har me kurs for deg!

Full oversikt over kva kurs som er planlagt finn du på Canis Hundeskole sine nettsider, her. https://canishundeskole.no/bergen
Kvalpekurs

Kanskje det viktigaste kurset for kvalp og eigar. Me tar for oss forskjellige innlæringsteknikkar, snakkar om kvalpebiting og andre typiske kvalpebekymringar, sosialiserer og trener!

Unghundkurs

Har den søte lille kvalpen blitt eit bøllefrø? Unghundtida kan være slitsom, men gøyal! Me fokuserar på ro, sjølvkontroll og tålmodighet, og unghunden trener på fornuftig sosialisering rundt andre.

Kvardagslydnad

Når du treng ein oppfriskning av kvardagsferdighetene! Me trener på typiske kvardagsøvelsar som gå fint i band, bli/vente, ro, innkalling og har litt gøyal aktivisering!

Nosework nybegynnerkurs

Ein søkssport for alle! Enkel aktivisering og gøyal hobby for hund og eigar! Helgekurs eller vekeskurs.

Grunnkurs

For deg som er litt kjent med klikkertrening, og vil trene litt vidare! Me avanserer øvelsane, og trener på litt nye lydighetsøvelsar. For aktivisering, generell lydighet og moro.

Kvalpekurs trinn to

Har du gått kvalpekurs og vil trene vidare? På trinn to går me vidare i øvelsane, og øver samtidig vidare på god sosialisering!

GrunnFERDIGHETSkurs

Vil du bli RÅ på klikkertrening? Kursrekke der du trener på dei viktige grunnferdighetane innan lydighetstrening.

KlikkerTRENERkurs

or deg som vil gå langt innan lydighetstrening! Her får du skjerpa treningane og virkelig sette eit godt grunnlag for lydighetsøvelsane!

Spesialkurs

Av og til dukker det opp andre typar kurs, som til dømes innkallingskurs, gå fint i bånd, BAT-kurs eller andre variantar.

Fullstendig oversikt får du på våre facebooksider.